Hirdetés

Elkezdődött a Venom forgatása

|

Tom Hardy már a Venom film kamerái előtt áll.

Hirdetés

Kezdetét vette a Sony Pictures által készített Venom szólómozi forgatása, amit egy fotóval jeleztek a film hivatalos Twitter oldalán. A Pókember képregényekből származó antihős önálló kalandjáról egyelőre nem sokat tudunk, de annyi biztos, hogy Tom Hardy kelti életre Eddie Brockkot, akit irányítása alá von a szimbióta.

Hirdetés

A filmet Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag) rendezi és állítólag az 1993-as Marvel minisorozatot, a Venom: Lethal Protectort fogja adaptálni. A Sony és a Marvel Studios egyessége ellenére ebben a filmben semmiképpen sem számíthatunk Tom Holland Pókemberének felbukkanására. A Venom 2018. október 5-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.