Hirdetés

Elkezdődött a Ghost in the Shell forgatása: Itt az első kép!

|

Hirdetés

Scarlett Johansson elsődleges feladata most az Amerika Kapitány: Polgárháború népszerűsítése, viszont ha figyelemmel követtétek az elmúlt napok sajtó eseményeit (világpremier, late night show-k, interjúk), akkor feltűnhetett, hogy Johanssont kevesebbszer láthattuk, mint a stáb többi tagját. Ennek pedig már az okát is tudjuk, ugyanis a Paramount Pictures ma jelentette be, hogy végre elkezdődött az előszereplős Ghost in the Shell mozifilm forgatása. A Shirow Masamune azonos című mangáját adaptáló alkotás egy nemzetbiztonsági alakulatról szól, akik a kiberbűnözés és a kiberterrorizmus ellen veszik fel a harcot. A csapatot Motoko Kusanagi (Johansson) vezeti, akinek a társaihoz képest nem csupán egy-egy kibernetikus módosítás van a testébe ültetve, hanem az egész eredeti hordozóját egy mesterségesre cserélte. A történet az eszméletlen kiborg vs. robot akciójelenetek mellett, az olyan kérdéseket feszegetése miatt, mint "Mit jelent embernek lenni?" is izgalmas lehet. A készítők eredetileg Margot Robbiet nézték ki a főszerepre, de a Suicide Squad miatt nem fért volna be az időbeosztásába a film, így hát végül, Scarlett Johanssonnál landolt a karakter (hozzáteszem, csöppet sem bánjuk). A színésznőtől pedig korántsem idegen az akciófilmek világa, hiszen már többször is láthattuk a Marvel Fekete Özvegyének szerepében, néhány éve pedig egyedül is kipróbálta magát a Lucyban. A Ghost in the Shell 2017. április 14-én érkezik a mozikba Rupert Sanders (Hófehér és a Vadász) rendezésében. Főbb szerepekben még Beat Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk és Kaori Momoi. Hogy tetszik az első kép Johanssonról Motoko szerepében?

ghostintheshell
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.