Hirdetés

Elkezdődött a Halálos iramban 9. forgatása

|

Vin Dieselék egy videót is posztoltak Instagramra az "örömhír" miatt.

Hirdetés

A minap elkezdődött a Halálos iramban-franchise kilencedik részének forgatása, és Vin Diesel egy pár perces videót is készített ennek aparopóján. A videóban, amit a hivatalos Instagram oldalára töltött fel, a filmsorozat másik főszereplőjével, "Mrs. Alphával", azaz Michelle Rodriguezzel beszélik ki, hogy az első napot sikeresen befejezték, és mennyire hálásak a világnak, hogy részesei lehetnek a szériának.

Hirdetés

Sokat még nem tudunk a következő epizódról, mindössze annyit, hogy a régi arcok vissza fognak térni, de emellett újak is be fognak majd köszönni. Ez persze semmit sem jelent, mert ugyanezt a szöveget mondják már az ötödik rész óta. Mindamellett Diesel így nyilatkozott a videóban:

"Épp most fejeztük be az első napot. Olyan érzés, mintha valamilyen csoda lenne. Egy nehezen elért [csoda]. Egyszerűen nagyon hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk az Universalnak, a teljes stábunknak (…), és leginkább neked vagyunk hálásak, világ, hogy itt jöhetett lére ez a széria. El tudjátok ezt hinni? Annyira király! Köszönjük és nagyon imádunk titeket!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

First day completed! Blessed beyond words. #Fast9 2020

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

A fentiekhez viszont még hozzá kell tenni, hogy sokáig igencsak kérdéses volt Letty karakterének, azaz Rodrigueznek a visszatérése, hiszen ő a korábbi részek után azt állította, hogy addig nem hajlandó egy újabb epizódhoz aláírni, ameddig nem kapnak a nők nagyobb figyelmet a franchise-on belül. Az Universal meghallotta ezeket a szavakat, és ahelyett, hogy ölre mentek volna egymással, leszerződtettek egy női írót is, így Rodriguez visszatért. Azért elég szemöldökráncolós ez a helyzet, hogy inkább a nemek alapján választanak írókat/rendezőket, nem pedig a kvalitásukat figyelembe véve.

Ti várjátok már az új részt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.