Hirdetés

Elkezdődött az HBO Deadwood filmjének forgatása

|

Már forognak a kamerák és visszatérő sztárok is állnak előttük.

Hirdetés

Több, mint egy évtizede pletykálják már, hogy érkezik a Deadwood film, azonban most végre valóban megkezdte a forgatást a stáb Los Angelesben. A filmben visszatér az Emmy-győztes western sorozat apraja-nagyja, köztük Ian McShane, Timothy Olyphant és Molly Parker, a címadó dél-dakotai határvároska lakóinak szerepében. A Deadwood veteránok mellé csatlakozni fog továbbá Jade Pettyjohn egy Caroline nevű karakter bőrében.

Hirdetés

A történet egyelőre hétpecsétes titok, de a hírek szerint a sorozat karakterei 10 év után térnek vissza Deadwoodba, hogy megünnepeljék Dél-Dakota állammá válását. A találkozás hamar fleszítja ugyanazt a rivalizálást, amivel egy évtizede is szembe kellett nézniük.

A Deadwood 2004 és 2006 között három évadot élt meg az HBO-n. Ezidő alatt 8 Emmy-díjat nyert a sorozat, azonban a csökkenő értékelések és a magas büdzsé miatt nem folytatódhatott tovább. Már évek óta keringtek pletykák egy olyan filmről, ami lezárná a történetet, azonban hivatalosan csak júliusban adott zöld utat az HBO ennek a projektnek. A Deadwood film premiere valamikor 2019 tavaszán várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.