Hirdetés

Ellen Degeneres vezeti a 2014-es Oscart, itt már a kávé sem segít

|

Jól hallottátok, sajnálatos módon jövőre nem Seth MacFarlane, a Family Guy atyja fogja vezetni az Oscar 2014-es díjátadót, helyette várhatóan kapunk majd egy unalmas, vontatott műsort, amin még a kávé sem segít.

Hirdetés

Tavaly igazi fellendülés volt tapasztalható az Oscar-gála esetében, ugyanis Seth MacFarlane volt a műsorvezető, ennek hatására pedig az előző évek csökkenő nézőszáma újra megemelkedett és MacFarlane bár nem élhette igazán ki őrült humorát, korrekt kis estét rittyentett nekünk, amelyhez még energiaitalt sem kellett alkalmaznunk, hogy ébren maradjunk. Idén valószínűleg mindenzt elfelejthetjük, köszönhetően annak a szomorú ténynek, hogy a 86. Oscar-díj műsorvezetője ismét Ellen Degeneres (Ellen, Ed TV, Némó nyomában) lesz, aki először 2007-ben próbált bizonyítani. A ceremónia 2014. március másodikán kerül megrendezésre, mi pedig mint megalakulásunk óta minden évben, ismét figyelemmel követjük majd a jelölteket és a nyerteseket is. Ti hogyan viszonyultok Ellen Degeneres műsorvezetőségéhez? Jobban szeretnétek Seth MacFarlane visszatérését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.