Hirdetés

Elmebeteg remake - Elijah Wood sorozatgyilkosként (Update)

|

A Sin City után újabb sorozatgyilkos szerepét vállalta magára a sokak kedvencének számító Elijah Wood, aki nem csupán Frodóként, de szívtelen skalpvadász szörnyként is megállja helyét.

Hirdetés

Elijah Wood lesz a főszereplője az 1980-as években kiadott Elmebeteg című horror feldolgozásának, és egy szívtelen sorozatgyilkost alakít. A szerep nem áll távol tőle, elég ha a Sin City-ben nyújtott alakítására visszaemlékezünk. A rendezést Franck Khalfoun, a P2 és a Melléfogás készítője vállalta, akinek munkáját olyan nevek segítették a forgatókönyvet illetően, mint Alexandre Aja (Tükrök, Sziklák szeme, Magasfeszültség, Piranha 3D) és Grégory Levasseur (Tükrök, Magasfeszültség, Sziklák szeme). A történet szerint mire a környék emberei megnyugodtak és biztonságban érezték magukat, a skalp-gyűjtő sorozatgyilkos újra visszatér és sorra szedi áldozatait. Frank (Elijah Wood) próbababák árulásával keresi a kenyerét, ekkor ismerkedik meg Annával, a fiatal művésznővel, aki a segítségét kéri. Ahogyan Frank egyre közelebb kerül a lányhoz, megszállottsága is egyre nő, és előbb-utóbb előtör belőle sorozatgyilkos éne. A tervezett premier 2013-ra tehető.

Update: kibővítve a legelső, 18 éven felülieknek szánt előzetessel!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.