Hirdetés

Előbb érkezhet a Star Wars VII előzetese

|

Habár még egy év van hátra magáig a filmig, az első kedvcsinálót úgy tűnik nem a karácsonyfa alá, hanem a pulyka mellé kapjuk.

Hirdetés

Meg nem  erősített források szerint (tehát kezeljük erős fenntartásokkal a hírt) a Star Wars VII. - The Force Awakens első, másfél perces előzetese már jövő héten, Hálaadás hétvégéjén debütálhat a mozikban... Észak-Amerikában. Ugyanis csak alig 100 kiválasztott moziban vetítik le a trailert, ami csodálkoznánk is, ha nem kerülne ki azon nyomban a netre. Már most látható egy gif, ami állítólag a filmből van (döntsétek el Ti, hogy valódi e). Plusz emlékezzünk csak, hogy hogyan is volt pár hete a szintén Disney érdekeltségű Bosszúállók előzetesével. Akármikor is kedveznek J.J. Abramsék a rajongóknak, a film utó munkálatai még javában tartanak, hogy jövő decemberben visszatérhessünk egy messzi-messzi galaxisba. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.