Hirdetés

Előbb jelenik meg a Kung Fu Panda 3

|

Hirdetés

Jó ideje nem hallottunk már a DreamWorks gondozásában készülő Kung Fu Panda 3-ról, pedig népes rajongótábor várja, hogy közelebbit is hallhasson Po harmadik kalandjáról. Ezúttal egy remek hírt kaptunk a stúdiótól, ugyanis előrébb hozták az animációs film premierjét. Eredetileg 2015. december 23-án jelent volna meg világszerte, ám érthető módon beijedtek a pár nappal korábban debütáló Star Wars: Ébredő erőtől, ezért 2016. március 18-ra halasztották a Kung Fu Panda 3 premierját. Most a stúdió gondolt egyet és két hónapot lefaragott a várakozási időből, ugyanis áttette a harmadik részt 2016. január 29-re. A sztoriról egyelőre vajmi keveset tudunk (azon kívül, hogy Pónak két óriási, de nagyon különböző fenyegetéssel is szembe kell néznie), viszont a széria jól ismert színészei és azok karakterei, azaz Jack Black (Po), Dustin Hoffman (Shifu), Angelina Jolie (Tigris), Seth Rogen (Sáska), Lucy Liu (Vipera), Jackie Chan (Majom) és David Cross (Daru) biztosan visszatérnek, de csatlakoznak hozzájuk újak is Bryan Cranston, Rebel Wilson és Mads Mikkelsen képében. A Kung Fu Panda 3-at a második epizódot jegyző Jennifer Yuh rendezi Alessandro Carloni bevonásával, aki olyan projektekből vette ki a részét, mint az Így neveld a sárkányodat 1-2, a Kung Fu Panda 2 és a Croodék. A zenét Hans Zimmer szerzi majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.