Hirdetés

Elképesztően bizarr teljes előzetest kapott a Pixar következő animációs filmje

|

Ismét egy eredeti történettel áll elő a Pixar.

Hirdetés

A májusban közzétett rövidebb kedvcsinálót követően a Disney-Pixar végre kiadta az Előre (eredeti címén Onward) teljes értékű előzetesét, amellyel a nagy sikerű animációs cég ismét eredeti sztorit mutat be a filmvásznon, méghozzá három év után először az olyan folytatásokat követően, mint például A hihetetlen család 2. és a Toy Story 4.

Hirdetés

Az Előre rendezői feladatait a Szörny Rt. előzményfilmjét, a Szörny Egyetemet is készítő Dan Scanlon látta el (aki saját bevallása szerint a testvérével ápolt kapcsolatából merített inspirációt a film történetéhez), amelyben egy városi fantáziavilágban két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban. Ami az alapkoncepció mellett még érdekesebbé teheti sokaknak az ominózus alkotást, hogy az eredeti változatban a főszereplőket a Marvel Moziverzum sztárjai, vagyis Űrlord megformálója, Chris Pratt és a Pókembert játszó Tom Holland szólaltatják meg, de rajtuk kívül Julia Louis-Dreyfus, illetve Octavia Spencer is a hangját kölcsönzi egy-egy karakter számára.

Az új előzetesben a történet mozgatórugója is leleplezésre került, amit inkább nem lőnénk le ezekben a bevezető gondolatokban - nézzétek meg magatok, hogy mivel készül számunkra jövő tavasszal a Pixar, valamint egy új plakátot is a videó alatt.

Az Előre magyar bemutatója 2020. március 5-én lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.