Hirdetés

Előrehozták a Sötétségben - Star Trek hazai premierjét!

|

Olyan híreket kaptunk, ami felett nem léphetünk át annyival, hogy megemlítjük egy nyúlfarknyi Facebook bejegyzésben. Jó hír mindazoknak, akik várják a J.J. Abrams-féle Star Trek folytatását!

Hirdetés

Remek hírt kaptunk a Sötétségben - Star Trek hazai forgalmazójától. A Uip-Duna Film bejelentése alapján a film nem a korábban megadott június 13-án érkezik hazánkba, hanem az amerikaiak előtt egy nappal kapjuk meg, ami nem mást jelent, mint május 16-ot! Bizony, majd egy hónappal hozták előrébb a J.J. Abrams nevével fémjelzett sci-fit, így még közelebb került hozzánk a Chris Pine - Zachary Quinto - Benedict Cumberbatch trió. Igyekszünk a megadott napon megemlékezni az alkotásról egy kritikával, de még az is lehet, hogy előbb, a lényeg, hogy tartsatok velünk, ez nagyot durran majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.