Hirdetés

Élőszereplős Bolygó Kapitánya film bejelentve!

|

"Egyesített hatalmatokból én vagyok A Bolygó Kapitánya" - hangzott el rengetegszer a legendás szállóige, amit a Cartoon Network-nek hála vásznon is viszont hallhatunk majd.

Hirdetés

Egészen a 90-es évekig kell visszakanyarodnunk a fent terpesztő kapitányhoz, akit öt fiatal volt képes megidézni gyűrűik (Tűz, Víz, Föld, Szél, Szív) egyesítésével, és így született meg a Bolygó Kapitánya. A rajzfilmsorozat legfőbb célkitűzése már akkor is a bolygó védelmére szánt figyelem fontossága volt, ami a mai napig megállja a helyét bármelyik animációs sorozat mellett. A Cartoon Network csatorna és Don Murphy producer úr összefogva bejelentette, hogy vászonra adaptálják a kapitányt, de ne animációs filmre számítsunk: sokkal inkább élőszereplős kiadásban gondolkodnak. Rendező, forgatókönyv, forgatás, színészek, akármi - ezekről a Bolygó Kapitányának társalgási szokásainak ismeretével egyenlő információink vannak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.