Hirdetés

Élőszereplős Chip és Dale film érkezik a Disney+-ra

|

A forgatás már 2021 tavaszán kezdetét veheti.

Hirdetés

Chip és Dale, vagyis a két virgonc csíkos mókus kalandjai 1989-ben kezdődtek a tévék képernyőin, és habár egy évvel később véget is értek, a rengeteg ismétlés és a számtalan licencelt termék miatt gyermekek ezreinek okoztak örömteli pillanatokat. Pontosan emiatt Hollywood arra szánta rá magát, hogy egy teljesen új filmet fognak megjelentetni belőlük, csak éppen nem úgy, ahogy gondolnánk. Nem rajzfilm/animációs mozi lesz, hanem a mai trendeknek megfelelően élőszereplős.

Hirdetés

A hírt többek között a Movieweb is megerősítette, sőt a projekt olyannyira zöld utat kapott, hogy nem pusztán a szinkronhangok, de a rendező és a forgatás ütemezése is megvan már. Aki eredeti szinkronnal szerette A Csipet Csapatot, az ennek is örülhet, hiszen Tress MacNeille, Corey Burton és Jim Cummings is rendre visszatér, hogy ikonikus karaktereikhez kölcsönözzék hangjukat. A film rendezője Akiva Schaffer lesz, aki különc stílusával már egyszer [Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással)] bizonyította is a rátermettségét. A forgatás, ha minden jól megy, valamikor jövő tavasszal kezdődhet, a film pedig egyenesen a Disney+-ra fog érkezni.

Ti mit szóltok, akár jól is elsülhet ez az egész élőszereplős forma?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.