Hirdetés

Élőszereplős film készül a Carmen Sandiego sorozatból

|

A főszereplő persze maga Gina Rodriguez lesz.

Hirdetés

Az eredeti Carmen Sandiego videojáték-sorozatra már csak kevesen emlékezhetnek az 1980-as évekből, viszont nem lehet elmenni amellett a tény mellett, hogy ez volt azon népszerű szériák egyike, amik elsősorban oktatási célból készültek. 2019-ben a Netflixen kezdődött meg egy kisebbfajta vérfrissítés a sorozat életében, hiszen ekkortól vált elérhetővé a Carmen Sandiego animációs sorozat, aminek idén érkezik a harmadik évada. A minap pedig azt is bejelentették, hogy nem pusztán az új szezont, de egy élőszereplős filmet is kap a mestertolvaj - számolt be erről a Collider.

 

Hirdetés

A Carmen Sandiego egy kvázi női Hudson Hawk: Egy mestertolvaj aranyat ér sorozatnak felelne meg hasonlítás szintjén (vagy ha már a videojátékoknál tartunk egy női Sly Coopernek), de persze ennél jóval többről van szó. A címszereplő (aki egy tolvajképző akadémián tanulta ki a szakma fortélyait) csak és kizárólag a többi tolvajtól lop, a becsületes emberektől sosem. Az animációs sorozatban a karakternek Gina Rodriguez kölcsönzi a hangját, az élőszereplős film főszerepére pedig őt is kérték fel.

A készülő filmről még csak ennyi köztudott, se rendezője, se forgatókönyvírója nincsen, de nem lennénk meglepve, ha az elkövetkező időben az ő kilétükre is fény derülne. Mindenesetre ez a mozi még bárhogyan elsülhet, reménykedjünk a legjobbakban. Ti melyik rendezőt kérnétek fel a Carmen Sandiego filmhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.