Hirdetés

Élőszereplős film készül az UNO kártyajátékból

|

Nem túlzás azt állítani, hogy ezt senki se látta előre!

Hirdetés

Az Amerikai Egyesült Államok egyik legnagyobb játékgyártója a Mattel. Nekik köszönhetjük a Barbie babát és egyebek mellett a Hot Wheels autós játékokat, de ma már ők készítik az egykori rivális Matchboxokat is. A számtalan játékbaba és filmes karakterek ihlette akciófigurák mellett társasjátékokat is forgalomba hoztak az elmúlt évtizedetek alatt, melyek közül kétségtelenül a legnagyobb sikert az UNO érte el. A kártyajáték, melyért korosztálytól függetlenül mindenki rajong, minden országban a legnépszerűbb és egyben a legnagyobb családi vitákat kiváltó partikellékek egyike.

Hirdetés

Ezért is dönthetett úgy a Mattel vezetősége, hogy az 1970-ben létrejött, de 2018-ban teljesen átstrukturált filmes divíziójuk következő nagy dobása egy élőszereplős UNO-film lesz. A Mattel nem most először próbálkozna saját mozifilm készítésével: 2016-ban csúfosan megbukott a Max Steel című szuperhősös produkciójuk, ám ez sem törte le a cég mozgóképes ambícióit. Sőt, talán ez a ballépés kellett ahhoz, hogy új kezekbe kerüljön házon belül a filmes osztály. A Mattel Films újult erővel és lendülettel vágott bele a filmezésbe, nemrég bejelentették, hogy élőszereplős film készül a Barbie-ból, jön egy Hot Wheels-film is és egy alkotás a sok helyről látott Magic 8-Ball játékról is.

A következő "áldozat" a világhíres UNO lett, melyet nem akármilyen történettel kívánnak felfesteni a mozivásznakra. Az előzetesen kiszivárgott információk alapján a kaland-vígjátéknak készülő UNO hip-hop-os körítéssel érkezne, méghozzá egy rapperrel, Lil Yachtyval a főszerepben. Azt egyelőre nem tudni, tényleg Yachty kapja-e a főszerepet, és azt sem tudni egyelőre, melyik évben tervezik bemutatni az UNO-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.