Hirdetés

Élőszereplős filmet kap a DC hőse, Static Shock

|

Bővíti héroszi repertoárját a Warner képregényes divíziója.

Hirdetés

A DC FanDome egyik meglepetés panelje során történt meg a bejelentés, miszerint nem csak új képregénysorozat érkezik Static Shock főszereplésével, de már dolgoznak a hős nagyvásznas debütálásán is - méghozzá élőszereplős formában.

Hirdetés

Ez szemmel láthatóan alaposan meglepte - vagy hát: sokkolta - az ottani közönséget, de még Phil LaMarr-t is, aki Static Shocknak adta a hangját a karakter animációs sorozatában. A színész többek között arról is beszélt, hogy szeretnének felnőni a Milestone Media nevéhez, mely megteremtette a nagy sikerű képregénysorozatot.

Mindannyian tudjuk, hogy nagy sikere volt a képregényeknek és a sorozatnak. Most pedig elérkezett az idő, hogy tovább bővítsük a már meglévő területeket, egyúttal pedig, hogy újakat is felfedezzünk. Komolyan beszélünk, hiszen nem csak a képregénysorozat indul újra, de a Statick Shock film fejlesztése is megkezdődött.

A civilben Virgil Hawkinsként ismert Static Shock egy 14 éves srác, aki nővérével és apjával együtt próbál meg közösen megbirkózni édesanyja halálával. A fiú azonban rosszkor volt rossz helyen (nézőpont kérdése), és egy baleset következtében különleges erőkre tett szert: képes manipulálni az elektrosztatikus és mágneses mezőket - nos, ez Virgil hősnevére is magyarázatot ad. 

Az alkotók továbbá azt is elárulták, hogy tervben van a klasszikus történet digitalizálása is, szóval kijelenthetjük, hogy egy igen jó napja volt a Static Shock rajongóknak. Persze, még nincs kőbe vésve a film elkészülte, de meglepődnék, ha ekkora lelkesedés után elhalna a dolog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.