Hirdetés

Élőszereplős Hamupipőke 3D-ben? A Disney rábólintott!

|

A Walt Disney nem csak a The Lone Ranger leállításáról döntött a minap, de arról is, hogy zöld utat adnak egy élőszereplős Hamupipőke filmnek és már megtalálták hozzá a megfelelő embert is!

Hirdetés

A Disney-nél összedugták kis okos fejeiket és kiötlötték, hogy Hollywood-nak még nem kapott eleget a klasszikus Hamupipőkéből, de miért ne készítenék azt a mai kor szelleme szerint, tehát 3D-ben és élőszereplős kiadásban! Eme "nemes" feladatra nem is kell tovább keresniük alkalmas jelöltet, hiszen megtalálták azt Mark Romanek (Ne engedj el!) személyében. A tárgyalások még persze folynak, de nagy valószínűséggel ő lesz a projekt élén. A 3D-ben pompázó élőszereplős Hamupipőkét leginkább a 2007-es Bűbájra lehetne visszavezetni, amelyben a Disney szintén alkalmazta ezt a módszert és a 7.4-es IMDb értékelés azt mutatja, hogy nem is olyan rosszul. Megjelenés és más infó egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.