Hirdetés

Élőszereplős lesz A Galaxis Őrzői

|

Sokakban felmerült a kétely és a kérdés a Guardians of the Galaxy, vagyis A Galaxis Őrzői csapatára pillantva, hogy animációs vagy élőszereplős filmmel lesz-e dolgunk megpakolva CGI-vel.

Hirdetés

Azok nyerték a fogadást, akik utóbbira voksoltak, ugyanis nem meglepő módon a Marvel az élőszereplős filmekben látja a megoldást, amelyet megbolondítanak CGI-vel (lásd Thor, Vasember, Hulk). Az élőszereplős dolog azért vetődött fel a rajongókban, mivel a SciFi Now Magazine tévesen számolt be a filmmel kapcsolatban arról, hogy milyen stílust képvisel majd és azt írták, hogy animációs lesz. Hála az internet varázsának és villámgyors kommunikációjának a hír pillanatok alatt elérte a Marvelt, akik rögtön tisztázták a félreértést. Mindezek után visszaállt a rend és a magazin korrigálta önmagát, elismerve, hogy A Galaxis Őrzői film nem animációs, hanem élőszereplős film lesz CGI elemekkel (hogyan másképp is lehetne megvalósítani Rocket Raccoon vagy Groot karakterét?!). A Slither és a Super című alkotások rendezője, James Gunn nagy képregényrajongó hírében áll, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy 2014. augusztusában minőségi filmet kapjunk kézhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.