Hirdetés

Élőszereplős Libabőr sorozatot fejleszt a Disney+

|

Két film után visszaköltöznek a kisképernyőre R.L. Stine rémtörténetei.

Hirdetés

R. L. Stine gyerekeknek szóló rémtörténeteit 2015-ben és 2018-ban adaptálták filmre, ám a sztori a jövőben a Disney+-on fog folytatódni. A Variety értesülései szerint a 2020 óta fejlesztés alatt álló koncepcióból egy tízrészes élőszereplős első évadot rendelt be a Disney+.

Hirdetés

R.L. Stine 1992 óta publikálja Libabőr cím alatt a különböző rémtörténeteket, melyekből már több mint 400 millió példány kelt el a világon. A regényfolyam jelenleg a Harry Potter után a második legjobban fogyó kötetgyűjtemény, ami nem kis szó a könyvpiacon. Egyébként ez a mostani széria lesz a második sorozatos adaptációja a történeteknek, hiszen 1996 és 1998 között a Fox Kids Networkön vetítettek le két évadot egy antológia keretein belül.

Az új szériát Nick Stoller és Rob Letterman írják - utóbbi volt a rendezője a 2015-ös filmnek is, mely ügyesen lavírozott az ijesztgetés és a családi vígjáték között, és most a legelső rész rendezését is elvállalja. Casting hírekről és premierdátumról egyelőre nincs hír.

Ti örültök, hogy újabb Stine-történetek valósulnak meg élő szereplőkkel?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.