Hirdetés

A One Piece-ből is élőszereplős sorozatot készít a Netflix

|

Az egyik legnépszerűbb mangasorozat sem ússza meg feldolgozás nélkül.

Hirdetés

2019 júliusában hangzott el először, hogy Matt Owens, aki korábban a Luke Cage-en, A S.H.I.E.L.D. ügynökein és a The Defendersen is dolgozott, egy élőszereplős One Piece-sorozat forgatókönyvét írja. Akkor még fogalmunk sem volt, hogy lesz-e bármi a mangasorozat adaptációjából, azonban a Deadline értesülései szerint végre zöld utat kapott a projekt.

Hirdetés

Oda Eiicsiró története, a One Piece 1997 óta töretlen népszerűségnek örvend, amit jól mutat, hogy a 2010-es években minden idők legnagyobb példányszámban eladott mangája lett (messze megelőzve fő riválisát, a Dragon Ballt). Nem meglepő tehát, miszerint a Netflix saját szériát fejleszt a sorozatból, amiről az eredeti bejelentésben mindösszesen annyi derült ki, hogy tíz epizódos lesz, és az elkészítésében az eredeti mangát kiadó Shueisha is részt vesz majd, a szerző Eiicsiró pedig vezető producerként fog közreműködni.

A veteránnak számító Steven Maeda, aki többek között a Loston és az X-aktákon is dolgozott, írói, showrunneri és vezető produceri pozíciókat tölt majd be, míg a fentebb említett Matt Owens szintén íróként és vezető producerként csatlakozott a One Piece-hez. Ugyancsak fontos részlet, miszerint ez lesz a streamingszolgáltató és a Tomorrow Studios második közös nagy projektje az élőszereplős Cowboy Bebop készítése mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.