Hirdetés

Élőszereplős Pac-Man film készül, dátumot kapott a Sonic, a sündisznó harmadik része

|

Utat törnek maguknak a videójáték-adaptációk.

Hirdetés

Az, hogy készül harmadik rész egy olyan kellően sikeres és közkedvelt filmhez, mint a Sonic, a sündisznó, nem érheti az embert túl nagy meglepetésként (az első film a maga 80 millió dolláros költségvetésével több, mint 300 milliót kaszált, a második pedig 90-110 milliós költségvetésből több mint 400 milliót termelt). Az azonban, hogy élőszereplős filmet készülnek fejleszteni egy olyan játékból, amelynek semmilyen története nincs, nos, az már picit meglepőbb. És mégis, film készül a Pac-Man játékból. 

Hirdetés

A Pac-Man a nyolcvanas években robbant be a köztudatba és vált híressé egy csapásra. Az eredetileg Japánból indult játék (ott Puck-Manként ismerték) a játékgépeken aratta le a babérokat, a lényeg pedig annyi, hogy egy kör alakú, száját folyton tátó figurával kell színes pöttyöket befalni. Ebből az alapötletből igyekeznek az alkotók összehozni valami eredetit és izgalmasat, mégpedig a Wayfarer Studios égisze alatt, annak a Chuck Williams-nek az ötletét felhasználva, aki a Sonic, a sündisznó producerei között is ott volt. A film jelen állás szerint 125 milliós költségvetéssel van megtámogatva (a stúdió által), a projektet pedig Justin Baldoni, Manu Gargi, Andrew Calof, valamint Tracy Ryerson fogják egyengetni. 

Mindeközben hivatalossá tették, hogy a Sonic, a sündisznónak elkészül a harmadik etapja (valamint emellé egy élőszereplős sorozat is), a bemutatója pedig 2024. december 20-án lesz. Neil Moritz, a filmek producere nagyon büszke arra, hogy újabb és újabb tartalmakat kreálhatnak a Sonic-rajongóknak, valamint arra, hogy újabb generációknak is bemutathatja ezt a világot. 

A japán videójáték alapján készült film első és második részét Jeff Fowler rendezte és James Marsdenen és Jeff Schwartz-on (Sonic szinkronjaként) kívül Jim Carrey, valamint Idris Elba is játszott benne (utóbbi csak a második etapban tűnt fel Knuckles hangjaként). Egyelőre nincsen megerősítve, hogy Fowler visszatér-e a rendezői székbe. A filmek a Paramount Pictures égisze alatt készültek el. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.