Hirdetés

A Disney-nél élőszereplős remake készül a Bambiból és a Pinokkióból is

|

Persze az "élőszereplős" fogalom azért ennél árnyaltabb Az oroszlánkirály óta.

Hirdetés

Habár egyre többen kezdenek belefáradni a Disney élőszereplős remake-jeibe, ezek az alkotások még mindig túlságosan jövedelmezőnek bizonyulnak ahhoz, hogy egyhamar felhagyjanak velük, szóval jelenleg is jó pár klasszikus rajzfilm új változata áll előkészületek alatt. Mint a napokban kiderült, köztük az 1940-es Pinokkió és az 1942-es Bambi újragondolásával.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter írta meg, hogy Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány, Tomb Raider) és Lindsey Beer (Sierra Burgess egy lúzer, Chaos Walking) dolgoznak a Felix Salten azonos című regénye alapján készült Bambi-remake forgatókönyvén, amiről ezen a ponton mindössze annyit lehet tudni, hogy az animációs figurákat nem hús-vér állatokra, hanem fotorealisztikus CGI-ra váltják majd le, Az oroszlánkirály technológiájához hasonlóan. Ami azért problémás, mert a teljesen kifejezéstelen arcok Jon Favreau filmjénél is rengeteget vettek el az élményből.

Ezzel szemben azt már régóta tudjuk, hogy a Disney a Pinokkiót is szeretné megfilmesíteni, de a projekt most rendezőt is kapott a Vissza a jövőbe és a Forrest Gump alkotója, Robert Zemeckis személyében. A Variety értesülései szerint Zemeckis jelenleg egy új forgatókönyvön dolgozik Chris Weitz-cel (Hamupipőke, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) karöltve, de ahogy a Bambi esetében, a castingról és a bemutatódátumról egyelőre még semmit nem lehet tudni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.