Hirdetés

Élőszereplős sorozat készül a Casperből

|

A barátságos szellemfiú története a Peacockon kap új adaptációt.

Hirdetés

A 30+-os korosztály tagjai közül talán még sokan emlékeznek az 1995-ös Casper filmre, melyben Christina Ricci és Bill Pullman is játszottak, és amelyben korabeli technikával próbálkoztak egy élőszereplős filmadaptációt összehozni a barátságos szellemfiú karakteréből, aki előtte animációs filmekben és a képregények hasábjain toborozta a rajongókat.

Hirdetés

Most azonban azok is megismerkedhetnek majd a karakterrel, akik számára a 2000 előtt készült filmek már túlságosan régiek ahhoz, hogy megtekintsék őket. A Peacock, azaz a Universal streamingplatformja ugyanis bejelentette, hogy élőszereplős sorozatot fejlesztenek Casperből, melyet a Szellemara írója, Kai Yu Wu fogja körmölni, illetve az executive produceri teendőket is ő látja majd el. A sorozat egy felnövéstörténet lesz, mely azt a témát szeretné körbejárni a horror/kaland zsánerek mezsgyéjén, hogy mit is jelent élni.

Az új Casper-sorozat is minden bizonnyal élni fog a CGI adta lehetőségekkel, ami remélhetőleg a korunk adta technika fejlettségi szintjét fogja visszatükrözni. A projekt korai státusza miatt több információ egyelőre nem áll rendelkezésre.

Ti emlékeztek még az 1995-ös filmre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.