Hirdetés

Élőszereplős sorozat készül a Pindúr pandúrokból, némi csavarral

|

Sziporka, Puszedli és Csuporka visszatér, csupán kicsit másképp a megszokottól.

Hirdetés

Az 1998-tól egészen 2005-ig futott, hat évadot és 78 epizódot megélt Pindúr pandúrokat a későbbi Fosterék háza képzeletbeli barátoknak megalkotója, Craig McCracken készítette, és főhőse három, szupererővel bíró kislány volt, akiket a feltaláló Utónium professzor teremtett só, cukor és egyéb összetevőkből ("minden, mi jó"). Bár 2016-ban már visszatért a képernyőkre, hamarosan minden korábbitól eltérő feldolgozást kap a népszerű rajzfilmsorozat.

Hirdetés

A Variety hozta tudomásunkra, miszerint a CW-nél aktívan dolgoznak az élőszereplős változaton, ami a Pindúr pandúrok kvázi folytatása lenne. A koncepció szerint a széria jóval az animációs verzió után játszódik majd, és kiábrándult huszonévesekként mutatná be a címszereplőket, Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát, akik nehezményezik, hogy egész gyermekkorukat feláldoztak a hősködés, illetve bűnüldözés oltárán - azonban történik valami, ami miatt a világnak nagyobb szüksége lesz rájuk, mint bármikor, és a lányok nem meglepő módon kénytelenek ismét összefogni.

A forgatókönyvek megírásával a Veronica Mars vagy Az Álmosvölgy legendáján dolgozott Heather Regniert és Diablo Codyt, a Juno és a Pszichoanyu írónőjét bízta meg a csatorna, miközben a Berlanti Productions égisze alatt Sarah Schechter, David Madden és Greg Berlanti producerként veszik ki a részüket a munkálatokból. Utóbbi nevéhez fűződik túlzás nélkül a teljes Arrowverzum, szóval ne lepődjünk meg, ha a Pindúr pandúrokban visszaköszön a DC-sorozatos hangulat.

Lehetséges premierdátumról még korai lenne beszélni, azonban ha felocsúdtatok a döbbenetből, kommentben jöhetnek a tippek, ti kiket választanátok a főszerepekre!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.