Hirdetés

Élőszereplős Szamuráj Jack film készül?

|

A The Hollywood Reporter állítja, hogy Tarsem Singh egyik következő projektje egy élőszereplős Szamuráj Jack mozifilm lehet.

Hirdetés

Tarsem Singh szinte dúskál a lehetőségekben, hiszen éppen most mutatták be világszerte a 300 szellemi örökösének számító Halhatatlanokat, máris kiadta következő, Hófehérkés témájú filmjének előzetesét (Tükröm, Tükröm). A rendező azonban nem hagyja ennyiben a jövőt illető pletykákat és rátesz egy lapáttal: állítólag tárgyalásokat folytat a Cartoon Network-kel (akiknél a jogok vannak), hogy megfilmesíthesse Szamuráj Jack kalandjait. Az adaptáció nem animációs lenne, hanem élőszereplős és Tarsem Singh egy drámát követően neki is látna az előkészületeknek. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen fázisban tartanak a tárgyalások, vagy lesz-e a dologból valami, de érdekes elképzelés és Tarsem Singh kezében jó helyen lenne egy ilyen produkció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.