Hirdetés

Élőszereplős szólófilmet kaphat Zatanna, a DC képregények bűvésznője

|

A civilben bűvész, a szuperhőséletben varázsló hölgy hamarosan a filmvásznon is lenyűgözheti a közönséget.

Hirdetés

A DCEU Mythic oldalának értesülései szerint a Warner Bros. egy új élőszereplős DC film fejlesztésén dolgozik, ami, ha lehet hinni a pletykáknak, a valódi varázserővel bíró bűvész, Zatanna Zatara figurája köré épülne. Ugyan a karakter központi tagja volt A sötét Igazság Ligája című animációs filmnek, a hírek szerint ez a projekt nincs átfedésben a korábban bejelentett J.J. Abrams-féle, készülő produkciókkal. Ha igaznak bizonyulnak a híresztelések, akkor hamarosan láthatjuk Zatanna nagy vásznas debütálását, méghozzá rögtön egy élőszereplős szólófilmmel.

Hirdetés

Az először az 1964-es Hawkman képregényekben feltűnt karakter egy híres színpadi bűvész, Giovanni Zatara lánya, aki nem csak édesapja illuzionista képességeit, de varázserejét is megörökölte. A nő repertoárjában olyan szuperképességek lapulnak meg, mint az elemek irányítása, a telekinézis vagy éppen a telepátia, de még a teleportálásra is képes Zatanna, ha arról van szó. Érdekesség, hogy a karakter élőszereplős filmben ugyan még nem, de tévésorozatban már bemutatkozott, méghozzá a népszerű, 2001 és 2011 között futó Smallville-ben, Serinda Swan színásznő megformálásában.

Mi már elég szkeptikusak vagyunk a DC mozivásznas próbálkozásait illetően, mindenesetre Zatanna Zatara legalább egy friss névként és történetként dobhatná fel a Superman és Batman uralta franchise-t. Meglátjuk, mi lesz belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.