Hirdetés

Élőszereplős Thomas, a gőzmozdony film várható

|

Még 2009-ben a HIT Entertainment szerette volna elkészíteni a Thomas a gőzmozdony moziba szánt változatát, de a megvalósítás azóta is várat magára... legalábbis váratott. Ezidáig.

Hirdetés

A HIT Entertainment 2009-ben felbérelte a Shrek 3 íróját, Josh Klausner-t, hogy körmölje le a nagy vászonra szánt Thomas a gőzmozdony forgatókönyvét. A szkript állítólag egy ideig állt, majd újra in progress állapotba került, jelen pillanatban pedig ott tartunk, hogy elkészült és a stúdió rendezőt is keresett a minél előbbi megvalósítás érdekében. A mozi elkészítője nem más lesz, mint a 9 nevű animációval bizonyító Shane Acker. A történetben egy tini fiút követünk , aki elvesztette édesapját, de rátalál a Sodor nevű világra, ahol apja is járt gyermekkorában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.