Hirdetés

Élőszereplős Wonder Man sorozat készülhet

|

Az alkotást a Shang-Chi és a Community készítői igyekeznek tető alá hozni.

Hirdetés

"Lehetetlen bármi másban biztosnak lenni, mint a halálban és az adókban" - szól Christopher Bullock 1716-os drámájának, az A prestoni cipésznek számos változatban idézett bon motja. A listára azonban felvehetjük azt is, hogy jóformán hetente fut be egy újabb Marvel-adaptáció híre. Ezúttal a Wonder Manként ismert Simon Williams kap saját műsort. Az 1964-ben debütált karakter a Zémó báróként ismert gazfickó "ionikus" energiakezelésének köszönhetően közel sebezhetetlen, halhatatlan, messze az átlag feletti erővel bír, és természetesen reflexei is kiválóak. Eleinte a Bosszúállók ellenfeleként tűnt fel, aztán oldalt váltva ő is a jó ügyért kezdett harcolni.

Hirdetés

A tervezet még igen korai szakaszában jár, ebből adódóan mindössze annyit tudni, hogy Destin Daniel Cretton (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája) vállalta magára a vezető produceri teendőket, valamint gyaníthatóan rendezőként is kipróbálja majd magát. Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine, Community) pedig vezető íróként igyekszik hozzájárulni a sikerhez. Megjegyzendő, hogy a premier nem mostanában lesz esedékes: ha semmi sem jön közbe, 2023 elején kezdődhet majd meg a forgatás.

A kép Jeff Johnson alkotása.
A kép Jeff Johnson alkotása.

A hír egyébiránt kissé megosztja a rajongókat. Többen örülnek neki, hogy egy újabb szériával bővül a paletta, azonban az is tagadhatatlan, hogy egyesek fanyalognak, hiszen egy mérsékelten egyedi, hovatovább, a vitriolosabb természetűek által Superman-pótléknak bélyegzett figuráról beszélünk. Persze, a puding próbája az evés - könnyen meglehet, hogy a produkcióért felelős illetékesek alaposan kitesznek majd magukért.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.