Hirdetés

Előzetes és premierdátum érkezett az új Johnny Test sorozathoz

|

A széria a Netflixen fog debütálni.

Hirdetés

A Johnny Test-rajzfilmsorozat hetedik évada a Netflixen tekinthető meg 2021. július 16-ától. A több, mint 15 éves széria készítői két szezonra kötöttek megállapodást a streamingszolgáltatóval, melynek showrunnere továbbra is Scott Fellows lesz. A 2005-ben indult sorozat eredetileg a Kids WB-n ment, majd 2008-tól a Cartoon Networkön lehetett követni az epizódokat. 

Hirdetés

A történet középpontjában a Test-tesók (Johnny, Mary és Susan) és főhősünk beszélő kutyája, Büdi lesznek, akik olyan ellenfelekkel találják szembe magukat, mint egy gonosz bébi robot vagy egy óriás birkózó. 

A főszereplők hangjai között lesz James Arnold Taylor (Johnny), Trevor Devall (Büdi), Ashleigh Ball (Mary) és Maryke Hendrikse (Susan). 

Kis érdekesség, hogy nem a Johnny Test az első olyan alapvetően nem netflixes franchise, ami pár év kihagyással tér vissza a streamingplatfromra. Ebbe a kategóriába tartozik például a Szívek szállodája, a Bír-lak folytatása, a Még mindig Bír-lak és Az ítélet: család.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.