Hirdetés

Előzeteseken az X-akták

|

Hirdetés

13 év után Mulder és Scully visszatér jövő év elején az X-akták következő, mindössze 6 részes évadában, amiért ezúttal is az eredeti sorozat kreátora, Chris Carter felel. A legendás páros ugyan mostanra már szétment, de valami mégis visszarántja őket, hogy az igazságot kutassák odaát. Vannak itt rejtélyek, ceruzák a falon, Skinner igazgató (Mitch Pileggi), és valaki a mai, az egészségtudatos televíziós politika ellenére is rágyújt egy cigarettára. David Duchovni és Gillian Anderson párosát először január 24.-án láthatják majd a nézők. Szerintetek megéri majd visszatérniük? https://www.youtube.com/watch?v=v1K0e2Juvf0 https://www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.