Hirdetés

Előzetesen a Félvilág!

|

Hirdetés

A Köbli Norbert-Szász Attila páros együttes erővel már letudtak egy igazán remek filmet, A berni követet. "Nyertes csapaton ne változtass!"-alapon ismét együtt dolgoznak (a miheztartás végett: a Balázs Béla-díjas Köbli Norbert forgatókönyvét Szász Attila adaptálja át mozgóképre), sőt Kulka János is velük tart, aki szintén visszatérő figura Köbli filmjeiben. Hasonlóan A berni követhez, az alapot itt is a valóság nyújtotta, ám teljes mértékű valósághűséget most se várjunk, az eredeti matéria nem teljes mértékben fog visszaköszönni a filmen; nyilvánvalóan átesik egy zsánerszűrőn, hiszen Köbli Norbert általában műfajiságban gondolkodik, ahogyan azt előző filmjein is észrevehettük. A trailer ugyan a történetről/cselekményről sokat nem árul el, de annyit bizonyosan tudunk, hogy egy híres kurtizán, bizonyos Mágnás Elza utolsó napjait fogja a film elmesélni, akit titokzatos körülmények között meggyilkolnak. Hogy ki tette és miért tette? Nos, a válaszra egészen a film bemutatójáig kell várnunk. https://www.youtube.com/watch?v=ghyU0NrZCQs A Félvilág-ban olyan színészeket/színésznőket csodálhatunk majd meg, mint Gryllus Dorka (aki a szeptemberben bemutatásra kerülő Víkend-ben az egyik főszereplő), Elek Ferenc (a méltatlanul elfeledett Köntörfalak egyik szereplője), Kovács Patrícia (Jadviga párnája, Sztornó), vagy épp Kulka János (A berni követ).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.