Hirdetés

Előzetesen a Flash és az Arrow félévad zárója

|

Hirdetés

Még szinte ki se hevertük a Flash és az Arrow ultra pörgős, dupla közös kalandját, máris elérkeztünk az ünnepek előtti zárlathoz, amit természetesen igyekeznek mindkét sorozatban emlékezetessé tenni. Flash esetében rögtön három régi ellenlábassal kell szembe nézni, mint például Spartacus Weather Wizard (Liam McIntyre), Captain Cold (Wentworth Miller), valamint az előző évad egyik legjobb mozgóképes trollkodásáért felelős Trükkmester, akit természetesen ezúttal is a jelenleg a Star Wars terén még mindig titokzatoskodó Mark Hamill kelt életre. Ráadásul Wally West is tiszteletét teszi végre, csakhogy Joe és Irisék életét is felkavarja valami. https://www.youtube.com/watch?v=gnNMtVztoBE Ezzel együtt Star Cityben sem áll meg az élet és Damian Darhk (Neal McDonagh) is akcióba lendül Oliver választási kampánya közepette és Felicitynek sem áll jól a szénája. Ezzel együtt Malcolm is nagy veszélynek teszi ki Thea-t (megint), ahogy az egy szerető apától illik. Természetesen a két széria a megszokott időpontban jelentkezik, mielőtt elmennének ünnepelni. Ti eddig hogy látjátok az aktuális évadokat? https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=PY_knGgYBvE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.