Hirdetés

Előzetesen a Gonosz halott sorozat

|

Hirdetés

A Gonosz halott, avagy Evil Dead 2013-as remake-folytatása (ezt ennél a szériánál kissé nehéz megállapítani) sokáig úgy volt, hogy a nagyvásznon folytatódik, melyben Ash (a coolság egyik metaforája, Bruce Campbell személyében) is visszatér, végül Sam Raimiék egy sorozat mellett tették le a voksukat. Raimi mellett producerként bábáskodik az Ash vs Evil Dead felett a másik kreátor, Rob Tapert és maga Campbell is. Sőt, Raimi amellett, hogy az első rész társírója, tesója Ivan Raimival és Tom Spezialy oldalán, ő is rendezi a pilotot. A történet szerint - merthogy lesz olyasmi is - Ash-nek 30 év után ismét meg kell fékeznie a gonoszt, amelyik elakarja pusztítani a világot. Ebben ezúttal viszont társai is lesznek. Lucy Lawless (Xena, Spartacus, Agents of S.H.I.E.L.D.)  egy olyan rejtélyes figurát alakít, aki megvan róla győződve, hogy Ash tehető felelőssé a gonosz újabb felbukkanásáért.  Ray Santiago (Touch) egy optimista bevándorlót játszik, aki később Ashhez lojális sidekickjévé válik, Dana DeLorenzo (Kalandférgek karácsonya) egy a múltja elől menekülő "vad gyerek" lesz, míg Jill Marie Jones (Sleepy Hollow) egy Michigan állami rendőr bőrébe bújik, aki megakarja találni Ash-t, mert őt okolja a szülei haláláért. A 10 részes széria az ősszel indul a Starz csatornán, ésérkezett hozzá egy nem sokat mutató teaser, de elviekben egész héten csepegtetnek hasonló kis előzeteseket kedvenc láncfűrészes kezű csontvázölőnkről. https://www.youtube.com/watch?v=-ncef44CHrI

Ash vs Evil Dead
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.