Hirdetés

Előzetesen a House of Cards 4. évada

|

Hirdetés

Most, hogy a Netflix már nálunk is elérhető, mi is az elsők között láthatjuk annak minőségi sorozatait. Ennek egyik zászlóshajója szinte már a kezdetektől a Kevin Spacey és Robin Wright főszereplésével készült House of Cards, amely a politikai játszmák legmocskosabb praktikáiba visz minket (épp ezért politikusoknak nem ajánlott a megtekintése), a Spacey által zseniálisan életre keltett Francis Underwood pedig a sorozattörténelem egyik legjobban megalkotott karaktere. A most megjelent röpke előzetes pedig a szokásos színvonalat ígéri, de akik nem látták a korábbi évadokat, azoknak kicsit spoileres lehet. A teljes új évad pedig március 4.-én debütál a Netflixen. https://www.youtube.com/watch?v=EvGL42rywPM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.