Hirdetés

Újabb előzetesen a Paramount animációs filmje, a Rumble

|

A bemutató dátumát illetően változás állt be.

Hirdetés

A Rumble egy olyan világot mutat be, amelyben a szörny-pankráció teljesen mindennapos dolog. Egy tinédzser, Winnie pedig apja nyomdokaiba lépve elvállalja egy szörnyeteg tréningelését és gyorsan barátságba elegyednek egymással. A Rumble-t már egy ideje tologatja a Paramount, most azonban egy új előzetessel együtt kaptunk egy végleges dátumot, hogy mikor láthatjuk a filmet. 

Hirdetés

A filmet eredeti tervek szerint május 14-én mutatták volna be, azonban a Covid miatti korlátozások miatt erről az időpontról lemondtak. A következő dátum 2022. február 18 lett, most azonban úgy tűnik, hogy nem bírtak tovább és inkább a december 15-öt választják, még pedig úgy, hogy a Paramount saját streamingcsatornáján fog debütálni a film. 

Kellően aranyos, még ha nem is eget rengető filmnek tűnik, amely jó eséllyel nyeri majd meg a gyerekek szívét. A szinkronhangok között olyan neveket találunk, mint Will Arnett (ha azt képzeled, hogy éppen Bojack Horseman beszél a trailerben, akkor még viccesebb a dolog), valamint Terry Crews (A feláldozhatók 1-3), illetve Tony Danza. A filmet Hamish Grieve rendezésében láthatjuk, a forgatókönyvet pedig Etan Coen írta ("h" nélkül, úgyhogy arról az íróról van szó, aki a Garfield mozifilmet is írta) Matt Lieberman segítségével (ő a Karácsonyi krónikákat, valamint a Ne játssz a tűzzel-t jegyezte). 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.