Hirdetés

Előzetesen a Stephen King regénye alapján készült sorozat, a Lisey története

|

Julianne Moore főszereplésével közeleg a pszichológiai horror-thriller.

Hirdetés

Az Apple TV+ hivatalosan is közzétette a Stephen King 2006-os bestsellere nyomán készült széria első előzetesét, amiben a címszereplőt, Lisey Landont ismerhetjük meg jobban. A Lisey történetének főhősében korábbi házasságának elfojtott emlékei törnek fel, beleértve elhunyt párjának sötét titkait.

A King-regény alapján készült feldolgozás egy kifejezetten személyes, egyúttal elgondolkodtató romantikus thrillert ígér, amiben viszont erőteljes lesz a pszichológiai horrorok sajátossága is.

Hirdetés

A cselekmény két évvel Lisey férjének, Scott halála után veszi fel a fonalat, majd a nőnek megannyi felkavaró történés hatására szembe kell néznie azon mélyen eltemetett emlékeivel, amiket szándékosan igyekezett kizárni szörnyű véget ért házasságával kapcsolatban.

A sorozat az Oscar-díjas Julianne Moore főszereplésével készült el, de Clive Owen, Jennifer Jason Leigh és Dane DeHaan is feltűnik majd a szériában. A Lisey történetét Pablo Larraín rendezte, a 8 részre bontott cselekményt pedig maga Stephen King írta. A sorozat első két része június 4-én debütál az Apple TV+ felületén, majd heti rendszerességgel érkeznek a további epizódok.

Nektek volt szerencsétek a regényhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.