Hirdetés

Ez így nem OK - előzetesen a Stranger Things, az Az és A ki***tt világ vége találkozása

|

Megérkezett a hivatalos előzetes a Stranger Thing és A ki***tt világ vége alkotóinak természetfeletti felnövéstörténetéhez.

Hirdetés

Hónap végén érkezik a Netflix legújabb felnövéstörténete, az I Am Not Okay With This, magyar keresztségben az Ez így nem OK. A címben nem véletlenül hivatkoztunk rá a Stranger Things és A ki***tt világ vége szerelemgyerekeként, a sorozatot ugyanis Charles Forsman képregénye alapján az előbbi producerei, illetve az utóbbi rendezője készítette.

Hirdetés

A coming-of-age sztori egy, a középiskolai megpróbáltatásokon át navigáló tini lányról szól, aki apja halála óta felettébb nehezen boldogul az életben, és ezen nem segít saját bimbózó szexualitása, valamint a semmiből előtörő szuperképessége sem. Az adaptáció tehát az ilyen történetek jellegzetességei mellett természetfeletti thrillerelemekkel is operál, benne az Az két feltörekvő gyerekszereplőjével Sophia Lillis és Wyatt Oleff személyében. Az alábbiakban magyar feliratos előzetest és egy stílusos plakátot is megnézhettek a sorozathoz.

Az Ez így nem OK első évada február 26-án debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.