Hirdetés

Előzetesen a Tigris és Sárkány 2

|

Hirdetés

Ang Lee 15 évvel ezelőtti Oscar-díjas alkotása mind a mai napig rekordernek számít Észak-Amerikában a bevételeit tekintve, mint idegen nyelvű film. Ez a veszély továbbra sem áll fenn, ugyanis a folytatás a Netflix égisze alatt kerül bemutatásra, Lee helyét a Részeges karatemester alkotója, Yuen Wo-Ping foglalja el, és úgy fest, hogy a wuxia nyelve is megváltozott angolra. De legalább Michelle Yeoh visszatér a szerepében és az itt-ott azért szembeötlő CGI ellenére is úgy fest, hogy a harcok méltóak lesznek az eredetihez, de reméljük azon túl is érdemi folytatásról beszélhetünk majd. A Tigris és Sárkány folytatása február 26.-án debütál a Netflixen és néhány IMAX-moziban. Ti mit gondoltok? https://www.youtube.com/watch?v=WdhvxJZDqzU

Crouching Tiger Hidden Dragon Sword of Destiny poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.