Hirdetés

Előzetesen a True Detective 2. évada!

|

Hirdetés

Ahogyan azt már egy jó ideje tudjuk, az HBO folytatja nagy sikerű, nálunk A törvény nevében címen futó szériáját. Az első évadban Matthew McConaughey és Woody Harrelson alakított parádésan egy rendőrpárost, akik 17 éven keresztül nyomoztak egy sorozatgyilkos után. A készítők úgy döntöttek, hogy az ő történetüket lezártnak vehetjük, ezért a 2. évadban egy egészen új szereplőgárdával találkozhatunk, akik között új és érdekes történet kezd el kibontakozni. Colin Farrell Ray Velcoro-t alakítja, egy nyomozót, aki két tűz közé kerül, amikor döntenie kell, hogy kihez húzza inkább a hűsége: a korrupt rendőrség vezetőihez, vagy pedig ahhoz a gengszterhez aki a markában tartja. Vince Vaughn egy karrierista bűnöző, Frank Semyon szerepében tűnik fel, aki könnyedén elveszítheti a birodalmát egy üzlettárs meggyilkolása miatt. Szintén találkozhatunk még Rachael McAdams-el is, aki Ani Bezzerides nyomozót alakítja, akinek rendíthetetlen igazságérzete szembe állítja őt a rendszerrel, amit szolgál. Végezetül Paul Woodrugh egy háborús veterán motoros rendőrt alakít, aki problémás múltja elől próbál meneküli. https://www.youtube.com/watch?v=4OfU7CGY5DQ

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.