Hirdetés

Előzetesen az Enola Holmes, melyben Henry Cavill játssza Sherlockot, Millie Bobby Brown pedig a húgát

|

Sherlock húga is nyomoz.

Hirdetés

Befutott a Stranger Things-ből ismert Millie Bobby Brown és Henry Cavill főszereplésével készült Enola Holmes első teljes kedvcsinálója, ami bár alapjaiban követni fogja Sir Arthur Conan Doyle detektívsztoriját, azonban Sherlock és Mycroft Holmes mellett ezúttal felbukkan a Nancy Springer bestseller könyvsorozatában életre kelt lánytestvér, Enola is.

Hirdetés

A történet szerint Enola Holmes egy leányiskolában tanul, ahol inkább kevesebb, mint több sikerrel igyekeznek illemtudó hölgyet faragni belőle. A világhírű detektív húga rövidesen már az eltűnt édesanyjának rejtélyét próbálja megoldani, de nem számíthat bátyja segítségére, ezért elmenekül otthonról, és nyomozása során egy mindent átszövő politikai összeesküvésre bukkan. A filmet eredetileg a mozikba szánták, de a koronavírus miatt végül a Netflixen kerül bemutatásra nem is olyan sokára, pontosabban szeptember 23-án.

A film a már említett írónő hat részből álló könyvsorozatát, a hamarosan magyarul is megjelenő The Enola Holmes Mysteriest dolgozza fel, méghozzá Jack Thorne (Az igazi csoda) forgatókönyvéből, valamint a Fleabaggel Emmy-díjat nyert Harry Bradbeer rendezői felügyeletében. Brown és Cavill mellett Helena Bonham Carter (Harry Potter) és Sam Clafflin (Mielőtt megismertelek) neve is megtalálható a stáblistán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.