Hirdetés

Előzetesen A barátságos óriás - Üdv az Óriások Országában! (Frissítve)

|

Hirdetés

Szerencsére a nyáron nemcsak folytatások és képregény feldolgozások érkeznek hozzánk, hanem igazi mesék is. És noha a BFG (Big Friendly Giant) is egy adaptáció - történetesen egy Roal Dahl könyvé - azért mégis örömteli, hogy azt maga a nagy Steven Spielberg rendezi. A címszereplő, 24 láb magas, nagy fülű, jó szaglású, de kissé talán lassú észjárású óriás elrabolja Londonból a 10 éves Sophie-t, és elcipeli a barlangjába. A megrémült lány hamar rájön, hogy a barátságos óriás rendkívül elbűvölő teremtés a többi, kétszer akkora behemóttal ellentétben, akik nem vetik meg az ember húst sem. A címszereplő óriást a szintén Spielberg jegyezte Kémek hídjával Oscar-díjat érdemlő Mark Rylance alakítja, míg a két másik óriást az elsősorban komikusi szerepeiről elhíresült Bill Hader (Trópusi Vihar, Kész katasztrófa) és Jemaine Clement (MiB - Sötét Zsaruk 3, Hétköznapi vámpírok) alakít, emellett még feltűnik Rebecca Hall (Vasember 3, Az ajándék) és Penelopé Wilton (Downton Abbey) is, a kis Sophie-t pedig az eddig ismeretlen Ruby Barnhill játssza. Ugyan a nagy nevek hiányoznak a színészek közül - a Kémek hídjában is Tom Hanks volt egyedül nagypályás - a háttérstábot a Spielberggel már többször közösen dolgozó legendák, mint a Frank Marshall-Kathleen Kennedy producer páros, az E.T. - A földönkívülit is jegyző Melissa Mathison forgatókönyvíró, az operatőr Janusz Kaminski, valamint az elengedhetetlen zeneszerző, John Williams alkotják. A bemutató július 1.-én esedékes. Frissítés: már szinkronosan is nézhető a trailer! Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=cbt1mtWUkto Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=GZ0Bey4YUGI

The BFG poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.