Hirdetés

Előzetesen a Civil War II - Válassz oldalt!

|

Hirdetés

Tűkön ülve várjuk már az Amerika Kapitány: Polgárháború eljöttét, eközben pedig a képregények lapjain sem szent a béke a szuperhősök között, olyannyira nem, hogy a Marvel füzetei hamarosan egy újabb hatalmas vízválasztóhoz érnek, méghozzá a 2. Polgárháborúhoz. Egy korábbi írásunkban összegyűjtöttük nektek az eddig ismert infókat a Civil War II-ről, most pedig egy előzetes is érkezett a nagyszabású eseményhez.

Egy misztikus új Marvel karakter lép a világ színe elé, aki képes kiszámítani a jövő eseményeinek kimenetelét, elképesztő pontossággal. Az ő jövőbe látó ereje megosztja a Marvel szuperhőseit, akik azon vitáznak, hogy miként hasznosíthatják leginkább az így megszerzett tudást. Az egyik oldalon Marvel Kapitány azt az eszmét képviseli, hogy meg kell akadályozni a bűntényeket és támadásokat mielőtt megtörténnének, míg a másikon Vasember úgy véli, hogy a büntetés nem előzheti meg a bűnt.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=72&v=IraG0OVeJWU  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.