Hirdetés

Előzetesen Dicaprio és Tom Hardy új filmje, a The Revenant (Frissítve)

|

Hirdetés

Leonardo DiCaprio, aki A Wall Street farkasa után nem vállalt el semmilyen szerepet, egy éves pihenőre ment, hogy újult erővel térhessen vissza. És teszi ezt nem is akárhogyan, ugyanis elvállalta a főszerepet annak az Alejandro González Iñárritu-nak az új filmjében, aki tavaly a Birdmannel besöpörte a Legjobb filmnek és Legjobb rendezőnek járó Oscar-díjat is. A The Revenant címet kapó alkotás egy igaz történeten alapul, mely a 19. században játszódik, mikor is a sokat látott Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) csatlakozik egy prémvadász társasághoz, akik feltérképezetlen területekre indítanak expedíciókat. Az expedíció során Glass súlyosan megsérül, és társai hátrahagyják meghalni. Ám Glass túléli, és habár minden ellene szól (sebesült, felszerelése nincs), mégis neki vág annak a 3000 mérföldes útnak a zord vadonban, melynek a végén ott várja a bosszú lehetősége. Főszerepben a már említett DiCaprio mellett feltűnik még Tom Hardy, Domnhall Gleeson, Will Poulter és Lukas Haas. De nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg magát az előzetest: Frissítés: megérkezett a magyar feliratos előzetes, valamint megtudtuk a magyar címet is: A visszatérő. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=lMQP5_jT0Lc Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QRfj1VCg16Y Egy kis érdekességként még meg kell jegyeznem, hogy a képi világért ismét a zseniális Emmanuel Lubezki felel (csak úgy, mint tette a Birdmannél), aki a film felvételénél kizárólag természetes fényt használt. Az előzetes alapján nagyon jól áll a filmnek, bízzunk benne, hogy a minőségre sem lesz panasz. Amerikában még idén, mindenhol máshol csak jövőre mutatják majd be a The Revenant-ot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.