Hirdetés

Előzetesen domborít Elle Fanning true crime sorozata

|

A The Girl from Plainville-ben az internetes ráhatás egy igen extrém szintje kerül bemutatásra.

Hirdetés

2014-ben Massachusetts polgárait egy megrázó esemény kavarta fel: egy Conrad Roy nevű fiatal srác öngyilkosságot követett el, mivel egy Michelle Carter nevű lány erre ösztökélte őt az üzenetváltásaik során. A sztorit az Esquire-nek dolgozó Jesse Barron hozta nyilvánosságra, és most ebből a történetből érkezik a true crime széria, a The Girl from Plainville március 29-én a Hulura. Hogy milyen kihívásokat jelentett az ügy az amerikai igazságszolgáltatás számára, abból az alábbi előzetes ad egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Elle Fanning fogja a hírhedt Michelle Cartert alakítani, míg a megtévesztett Conrad bőréve Colton Ryan bújik. Rajtuk kívül Chloë Sevigny, Cara Buono, Kai Lennox, Norbert Leo Butz, valamint Michael Mosley is feltűnnek majd a nyolcrészes limitált szériában. Az első három rész egyszerre kerül fel a Hulu kínálatába, majd azt követően heti bontásban érkezik a maradék öt epizód. Az már a fenti előzetesből is látszik, hogy a széria nem fog megelégedni pusztán az események reprodukálásával, hanem a készítők az ügy pszichológiai és a jogi hátterébe is igyekeznek majd elkalauzolni a nézőket.

Ti szeretitek a true crime tartalmakat? Erre is beneveztek majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.