Hirdetés

Előzetesen és poszteren a The Agents of S.H.I.E.L.D. 3. évada

|

Hirdetés

Míg a nyári filmdömping után a mozik szusszannak egyet az év végi hajrá előtt, addig a sorozatok világában most kezd beindulni a szezon. Nemcsak a DC TV-s Univerzumának egyik zászlóshajójának, az Arrownak jött ki az előzetese, hanem most az ABC is előrukkolt a The Agents of S.H.I.E.L.D. harmadik szezonjának félperces kedvcsinálójával, valamint egy képregényes poszterrel, ami a második szezon végét érintően máris megmagyaráz egy kérdést Coulsont illetően. Az előzetes Skye (avagy Daisy, avagy Quake) újdonsült csapatára koncentrál, de szemmel láthatóan Lincoln is egy személyes konfliktusforrás lesz az évadban. Magára a szezonra viszont nem kell sokat várni, hiszen szeptember 29.-én startol. Ti várjátok már? Feliratos: https://youtu.be/TJn_83oyuro Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=0-K8gjhG4K8

Agents of Shield Season 3 Poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.