Hirdetés

Előzetesen Kurt Sutter új sorozata, a The Bastard Executioner

|

Hirdetés

Bár a Kurt Sutter által jegyzett Sons of Anarchy elvesztése még kicsit fájhat a rajongóknak, hamarosan enyhülhet ez az érzés, ugyanis a Comic-Conon levetítésre került a rendező legújabb drámájának, a The Bastard Executioner-nek első rövid kis bemutatója. https://www.youtube.com/watch?v=X7okIa_6ZV0   Az FX csatornára idén ősszel érkező sorozat a múltba, pontosabban a középkor egy sötét szegletébe repít minket vissza. Középpontban egy lovag, Wilken Brattle (Lee Jones) fog állni, aki III. Eduárd királyt szolgálta, de a békés élet reményében és a sok borzalom miatt, amit átélt, visszavonultan él. Hamarosan a növekvő adók és a nemesek közti viszályok miatt újra kardot kell rántania, hogy biztonságban tartsa magát és családját. Főbb szerepben feltűnik a már említett Lee Jones mellett Stephen Moyer (True Blood), Timothy Murphy(Sons of Anarchy), Katey Sagal (Sons od Anarchy) és ahogy az lenni szokott, maga Kurt Sutter is szerepelni fog benne.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.