Hirdetés

Előzetesen Matthew McConaughey polgárháborús drámája (Frissítve)

|

Hirdetés

Kijött az első előzetes Matthew McConaughey megtörtént esetet feldolgozó, az amerikai polgárháború idején játszódó drámájához, a Free State of Joneshoz. Ebben a McConaughey által játszott Newt Knight a déliek oldalán harcol, majd szépen fellázad ellenük és helyi farmerekkel és rabszolgákkal szövetkezve. A filmet a Pleasentville-ért, a Vágtáért, továbbá az első Éhezők Viadaláért felelős Gary Ross írta és rendezte, a filmben pedig továbbá feltűnik Keri Russel, Jacob Lofland (Az útvesztő - Tűzpróba) és Gugu Mbatha-Raw (Jupiter felemelkedése) is. A film március 11.-én kerül az amerikai mozikba. Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=g_tHjzs_mHY Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=3EMkxEKKSQI

Free State of Jones poster
[gallery columns="4" size="medium" ids="76507,76506,76505,76504"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.