Hirdetés

Előzetest kapott a Chi-Raq

|

Hirdetés

Mi történik, ha egy ókori görög drámát a mai Chicago-ba helyezünk el térben és időben? Megkapjuk a Chi-Raq című filmet, amely Arisztophanész ókori drámáját, a Lüszisztratét veszi alapul - íme a trailer.

Lüszisztraté egy olyan nő karakterét takar, aki Arisztophanész művében összehívta nőtársait, és arra buzdította őket, hogy addig tagadják meg férjeiktől, kedvesüktől a testi érintkezést, amíg minden katona le nem teszi a fegyvert, Athén és Spárta pedig felhagy a háborúskodással.  A Chi-Raq ezen az ötleten elindulva a nők brutalitás elleni lázadását meséli el. Története szerint, miután egy eltévedt golyó megöl az utcán egy gyereket, a helyi nők egy csoportja mozgalmat szervez az erőszak ellen tiltakozva. A filmben szerepel Samuel L. Jackson, Jennifer Hudson, Wesley Snipes, Nick Cannon, Angela Bassett, John Cusack és Dave Chappelle is. A Spike Lee (Négy afro-amerikai lány, Szemet szemért) által rendezett produkció premierje 2015. december 4-ére várható.

chi-raq-poster

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.