Hirdetés

Előzetest kapott a Woody Allen-Mia Farrow botrány doksija

|

Ez izgalmasnak ígérkezik.

Hirdetés

Nem láttuk előre jönni, most mégis beszámolhatunk róla, hogy az HBO kvázi fű alatt, minden hírverést mellőzve készített egy dokumentumfilmet arról a sok cécóról és vádaskodásról, ami Mia Farrow és Woody Allen között ment végbe. 

A botrány még a kilencvenes években robbant ki és anélkül, hogy túlzottan belemennénk a részletekbe legyen elég annyi: Woody Allen-t megvádolta Mia Farrow (egykori élettársa), hogy szexuálisan bántalmazta egyik kislányát, Dylan Farrow-t.

Hirdetés

A színész/rendező tagadta a vádakat (önéletrajzi írásában pedig részletesen kifejti a saját változatát az ügyről) és az évek során nagyon sok pro és kontrát hallhattunk az ügyben (sok olyan információt is, amely erősen Farrow és az ő beszámíthatósága ellen szólt). A teljes igazságot valószínűleg sose fogjuk megtudni (bármennyire is érezhet késztetést az ember arra, hogy egyiküknek vagy másikuknak higgyen jobban), viszont a kép tisztábbá tétele végett vélhetően jól fog jönni az Allen v. Farrow című dokumentumfilm. Ennek az előzetesét dobták most ki a világhálóra, nézzétek meg ti is:

Ennyiből az szűrhető le, hogy a film talán nem fog egyoldalúan ítéletet hirdetni, így még izgalmasabbnak és érdekfeszítőbbnek ígérkezik az alkotás. Kirby Dick, Amy Ziering és Amy Herdy rendezték a filmet és a hivatalos leírás szerint olyanok is meg fognak szólalni az ügyben, akik eddig nem tették (szakértők, barátok, nyomozók, nagyjából mindenki aki érintett volt a dologban). A négyrészes dokumentumfilm február 21-én fog debütálni, majd vasárnaponként jön az újabb epizód. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.