Hirdetés

Előzetest kapott a Ben-Hur remake-je!

|

Hirdetés

William Wyler 1959-es alkotása, a Ben-Hur az egyetemes filmtörténet egyik legnagyobb alkotása, az amerikai mozgókép egyik legszemléletesebb példája arra, hogy milyen hatalmas, epikus alkotásokra képes az ember. Terjedelmes játékidejével, fantasztikus díszleteivel, Charlton Heston alakításával és azzal az ominózus versenyjelenettel örökre beírta magát a történelemkönyvek lapjaiba. Felmerül tehát a kérdés: minek is a remake? Mit tud hozzátenni ehhez a történethez egy új verzió? Mi az az elgondolás, ami késztette az alkotókat arra, hogy belevágjanak ebbe a projektbe? A választ nem tudjuk, a most kiadott előzetesből pedig láthatjuk, hogy ők maguk sem igazán tudják, hiszen pontosan olyannak tűnik, amilyennek már az ötlet alapján láthattuk előre: egy agyoneffektezett, generikus bosszúfilmnek, mely valahol a Gladiátor képi világánál és a Snyder 300 című dolgozatának szellemiségénél ragadt meg. A film Ben-Hurról szól, akit testvére azzal vádol, hogy elárulta őt, majd miután elveszik tőle szeretteit, eladja őt rabszolgának. Ben persze ezt nem állhatja és évekkel később vissza kívánja szerezni jussát, mely a szabadság maga. https://www.youtube.com/watch?v=gLJdzky63BA A film Timur Bekmambetov rendezésében kerül a mozivászonra, a főbb szerepekben pedig Rodrigo Santorót, Toby Kebbell-t és Morgan Freeman-t láthatjuk. Na de most Ti jöttök! Nektek bejön a látottak alapján? Érzitek, hogy ad majd valami pluszt, vagy inkább hagyták volna a fenébe? Kellemes csalódásnak tűnik esetleg? Mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.