Hirdetés

Előzetest kapott Natalie Dormer horrorja

|

Hirdetés

Natalie Dormer neve talán keveseknek, karakteres arca azonban annál többeknek lehet ismerős. Bár a színésznőt hiba volna beskatulyázni sorozatszínésznek, tény, hogy Dormer eddig egyetlen filmjében sem alkotott annyira maradandót, hogy még sokáig emlegethessék őt a nézők. Talán mindez megváltozik majd Jason Zada horrorját, a The Forestet követően, melynek főszerepében Dormer fog lubickolni. A film a japánok hírhedt öngyilkos centrumába, az Aokigahara-erdőbe kalauzolja Dormert, aki meg akarja találni elveszettnek hitt ikertestvérét a rengetegben. Hamarosan azonban saját kárán kell rádöbbennie, hogy az erdőtől nem hiába rettegnek olyannyira a helybéliek. https://www.youtube.com/watch?v=BDs_DYow7xA Titeket meggyőzött az előzetes? A film jövő januárban fog debütálni, és Dormer mellett Taylor Kinney, Eoin Macken és Yukiyoshi Ozawa is szerepelnek benne. A helyszín egyébként nemcsak Jason Zadát, hanem Gus Van Santot is megihlette, aki Matthew McConaughey-vel rendezett szintén egy filmet az Öngyilkosok-erdejében, The Sea of Trees címen. Ha másra nem is, a The Forest arra mindenképp jó lesz, hogy kellőképpen bepromózza McConaughey legújabb filmjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.